BugReport - Hibák, észrevételek

BugReport - [ Hibák, észrevételek ]

(Orpheus @ 2007.12.15. 13:14)
DonZolee elhagyta a hajót, nem volt türelme az alapoktól visszahozni a fórumot. Lehet hogy meg kéne keresni újra..

Van benne valami, csak ha visszajön ne legyen megint az a nagy diktatúra! Legalább az adminok és moderek közt ne! Mert az régen nagyon nem tetszett! (Igaz ez csak az én véleményem!) De szerintem is érdemes lenne megkeresni!

2 hete irtam neki, akkor azt mondta nem érdekli. Piraton elvan.

akkor marad ott... ennyi el leszünk mi nélküle is... eddig is megvoltunk! De ha beindul a fórum akkor már nem jöhet vissza!

Nem ertem miert ilyen fontos zolee, felepitett egy nevet, reg volt, most nincs hozza ujra turelme. Na es?
Mintha ti/mi nem tudnank ezt ujra, jobbramegcsinalni. Egyebkent egy uj szabalyzat jol jonne az oldalra

törölve! xxx

törölve! xxx

(biggie @ 2007.12.17. 23:13)
Már készülöben van. Gospel sajnos nehezen viselte hogy nem jöttek vissza az emberek az elején mindjárt.

Szerintem sokan nem is tudtak róla hogy újra elindult az oldal. Többek közt én sem. Egy darabig nézegettem a régi cí­met aztán feladtam, gondoltam vége az oldalnak. De szerencsére jött az e-mail

OFF: Beba*zni sosem késő

ien hülyeséget hogy 50 hozzászolás kell ahoz hogy megnézzem a rapidshare átverést minek szoljak hozzá ha nem birok tölteni csak 1 et, 1 vagy 2 óránként nah ennyi ez a honlap itt is jártam

Tolts olyat ahol nincs ido korlat. Vagy mondjuk dumaladaba irj, tolts fel, es a tobbi. Valahogy ra kell birni az usereket hogy ne csak toltsenek hanem upoljanak vagy mondjuk csatlakozzanak egy nagyszeru tarsasagba

Köttes olyan netet ami dinamikus ip-s.
50 hsz fölött vagyok valamennyivel de abban a topicban nem is jártam, mégis itt vagyok az oldalon.

(anry11 @ 2007.12.20. 16:00)
ien hülyeséget hogy 50 hozzászolás kell ahoz hogy megnézzem a rapidshare átverést minek szoljak hozzá ha nem birok tölteni csak 1 et, 1 vagy 2 óránként nah ennyi ez a honlap itt is jártam

50 hozzászólás csak az SMS Web Topichoz kell, ami azért van, mert nem olyan egyszerű beszerezni a kódokat, nameg pénzbe is van.

A rapidshare átverés csak egy a többi közül, de az sms-web kód fizetős, vagy nem? Itt meg ingyen megkapod, ha mi is tudunk szerezni!

A letöltés menüpontba tudd szerkeszteni a sajat hozzaszolasodat par percig. Kösz.

Sziasztok!
George vagyok, ez egyik ismerősöm felhasználóneve! A karbantartás után beléptem és csak két topicot jelení­t meg! A szavazógép és a Mit sütsz kis szűcs topicot! A frissí­tés nem használ! Kérlek segí­tsetek!

Szia!

Csak az lehet a baj hogy megmaradtak a cookie-k és a temp, mert pont akkor voltál jelen amikor frissí­tés volt.
Másnak működik!

Na újra itt vagyok! Megoldottam a problémát! Köszi a segí­tséget!

Nekem is rossz volt az elején De másnapra jó lett í­??gy hogy most szorgalmasan töltögetek...,Régebben is vagy 200 at feltöltöttem de valahogy törölve lett az oldal De most újra itt vagyok és szorgalmaskodok

(Kacsusz @ 2007.12.20. 15:58)
Szerintem sokan nem is tudtak róla hogy újra elindult az oldal. Többek közt én sem. Egy darabig nézegettem a régi cí­met aztán feladtam, gondoltam vége az oldalnak. De szerencsére jött az e-mail

OFF: Beba*zni sosem késő
Sziasztok!
Én is ugyanezt az utat jártam végig, próba - próba - semmi - e-mail.

Háát igen...de szerencsére újraindult...am Gospel visszajöhetett volna, de zozinak viszont tényleg igaza van...nagy volt a diktatúra...tehát ha vmit nem jól linkeltél stb. már azonnal kaptál egy figyelmeztetést...3 után bann! De most egy kiváló társaság van jelen a fórumon! HHW 4ever!

Ezt nevet nem firtatjuk többé az oldal nagyon jó lett, slussz.

(/George/ @ 2008.01.04. 23:58)
Háát igen...de szerencsére újraindult...am Gospel visszajöhetett volna, de zozinak viszont tényleg igaza van...nagy volt a diktatúra...tehát ha vmit nem jól linkeltél stb. már azonnal kaptál egy figyelmeztetést...3 után bann! De most egy kiváló társaság van jelen a fórumon! HHW 4ever!

A "diktatúrának" meg voltak az előnyei.
Régen 5 warn után járt kitiltás akár most, de ha kapott valaki warn-t az meg is érdemelte.

Na azért lehet az emberkékkel normálisan beszélni, utánna ők is máshogy állnak a dolgokhoz.
És nagyon elfelejtitek hogy ez egy oldal és nem a valódi világ, és ugye át szoktak esni az emberek a ló tulsó oldalára.
És akkor 5 warn után kemény gyereknek éreztétek magatokat.

törölve! xxx

ahogy el néztem jó sokan kérnek avatart. és szerintem lehetne olyat, hogy min 10 v 20 hsz. és utána kérhet

í­í‚gy van hasonlót már előterjesztettem, csak én pontokban gondolkodtam. 10 - 20 pont 1 avatar kérés

Nem javaslom.
Pont te vagy az aki összevissza linkel mindent, még mindig nem tudud mit hova rakj!!!
Ezek a topicok jól átláthatóak, ha saját az album, hisz van album topic oda rakod, legföljebb kiirod hogy saját.

megtudnátok oldani, hogy ez a gif bekerüljön a hangulatjelek közé?

Vissza
Top Alul