Balesetekről képek

Balesetekröl képek

Lada vs. Ikarus
~100 km/h-val érkezett a Lada, elvesztette uralmát az autója felett a sofőr, úgy értesültem hogy meg is halt..
1242033999_Franco.jpg

Balesetekröl képek

ezt most miért kell bámulni

Balesetekröl képek

Micsoda pazarlás....

Balesetekröl képek

(RockyBalboa @ 2008-06-30 18:05) "index.php?act=findpost&pid=22898"]<{POST_SNAPBACK}>​
Suzuki Ignis és kukásautó találkozása.4 fiatal ült az autóban 3 a helyszinen meghalt.
A képek alapján nem 50-el ment.Nem értem miért kell ennyire sietni.A felelőtlen sofőr miatt meghalt másik két fiatal egy pedig súlyos sérülésekkel kórházba került.
Megérte???
:rip: :no:
[/b]

A barátaim voltak...

Balesetekröl képek

hú brutálisak ezek a képek én nem tudom hogyan lehetne megelőzni ezeket, de minden esettre annak örülök hogy a svédországi Malmőben azzal kí­sérleteznek sok-millió koronákért hogy hogyan lehet még biztonságosabbá tenni a gépjárműveket és hogy hogyan nyelheti el a karosszéria az ütközések erejét.

Balesetekröl képek

Igazából nagyon nehéz megoldani hogy az ütközés erejét elnyelje a karosszéria. Inkább minden kereszteződésbe trafi hogy a menőző kis tizenévesek vegyenek visszább és ne szágúldozzanak. Az esetek többségében mindig az jár pórul aki az ártatlan és aki betartotta a szabájokat. Gyorshajtásért mondjuk azonnal elvenném a jogosí­tványát az illetőnek. Figyeljen oda jobban és ne kockáztassa mások életét.

Balesetekröl képek

(Altair @ 2010-07-15 00:15) "index.php?act=findpost&pid=101145"]<{POST_SNAPBACK}>​
A barátaim voltak...[/b]

Nagyon sajnálom a barátaidat, komolyan.

Balesetekröl képek

Hát ez az Ignis-es kemény.. 3 fiatal a helyszí­nen meghalt. Ha az az egy túl élte, van mit mesélnie

Balesetekröl képek

(Dada @ 2008-07-07 17:30) "index.php?act=findpost&pid=23081"]<{POST_SNAPBACK}>​
1.
ketten_haltak_meg_3_701_20080516212441_559.jpg

2.
normal_baleset20708.jpg

3.
"Ezek a fiatosok nagyon hülyék:"

Ezt nem én irtam a képhez tartozik egy oldalon találtam:
fiat180-2.jpg

"Sőt. Egyre hülyébbek."

Eztsem én irtam