van vmilyen képszerkesztö progid ? photoshop ? gimp ? ha nincs szedd le és kezdj el gyakorolni. esetleg nézz tutorialokat. amig nem tudsz csinálni addig meg kérhetsz itt is :)

Zozi még annyit kérnék igy utolag hogy a nevem valahogy kicsibe a szokásos betütipusal az aláí­rásomon "ahol jól néz ki" legyen ahogy gondolod rád bí­zom

ma de legkésőbb holnap ismét lesz photoshop a gépen! :Dés akkor megcsinálok minden beí­gért munkát!

Originally posted by Dada;36000
Zozi még annyit kérnék igy utolag hogy a nevem valahogy kicsibe a szokásos betütipusal az aláí­rásomon "ahol jól néz ki" legyen ahogy gondolod rád bí­zom

Ilyesmire gondoltál?? :
wch3.jpg

Tökéletes köszönöm cépen

szijasztok
szeretnék kérni én is egy avatart, ha lehetne mozgót
a family guy egyik részéből, méghozzá a 2. évad 18 részéből
van egy dal: a you can t tuch me, peter énekli , én úgy gondoltam hogy a 11:23-tól a 11:30-ig kéne (nem tom lehet e ilyen hosszút), és ha lehet több méretben (kicsi, nagyobb és nagy)
előre is köszönöm és í­rj ha valami van
ja itt a link

Zozi ha csinálsz még avatart, ez kéne légyszives:
A szokásos avatar kéne, Biggie beirással, a hátteret rádbizom,Köszönöm.
mr_criminal.jpg

a play meg a mama mira nelegyen rajt.

Zozi visszavonult, ha tudnám a betütí­pus nevét, megcsinálnám....

Sziasztok,ha nemjelent gondot en is szeretnek valami avatart a felhasznalonevemnek megfeleloen:
Ha megoldhato legyen felelmetes,meghokkento de egyben feltunoen szep is,tehat szines,kepem az nincs akinek van kedve annak fantaziajara bizom,ha belefer a felhasznalonevem legyen benne,vagyis logjon ki az vatarbol

a betutipus ez kellene: DEAMONESQUE

Elore is koszonom szepen :)

Ehhh, ez azért sok igény , légyszi keresss valami képet ami tetszik!

Igenis fonok :D

Ez lenne a kép,mondjuk nemigazán tetszik de illik a névhez
<

207xfli.jpg

í­í‚gy sikerült, ha valamin változtassak, szólj!

U1-1263765363.png

Koszonom szepen mindkettotok munkajat,nagyon vagany lett mindketto :D

Sziasztok!

Ha új oldal akkor új avatar!
?¹jra lehet kérni avatarokat í­rjatok elképzelés vagy küldjetek képeket és megcsinálom nektek a legjobb menő avatarokat! ;)
Minta :)

image.gif

3441248391_www.kepfeltoltes.hu_.png
3423004622_www.kepfeltoltes.hu_.png
1256685463_www.kepfeltoltes.hu_.png

Üdv: DeeJay

Vissza
Top Alul