Húsos ételek Atti tekercse

Csatlakozás
2009.03.15.
Üzenetek
17
Reakció pontszám
0
Pontok
1
Kor
49
A sertéskarajt ujjnyi(újj függő :D!) széles szeletekre vágjuk,mindkét oldalát vékonyra kiklopfoljuk,pici sóval esetleg fűszerkeverékkel(vegeta)és í­zlés szerint borssal bedörzsöljük.Kolozsvári húsos szalonnát vékony szeletekre szelünk,trapista sajttal is hasonlóképen járunk el.A szalonna és a sajt szeleteket a kiklopfolt fűszerezett hús szeletekre terí­tjük majd feltekerjük.A roládokat fokpiszkáló segí­tségével rögzí­tjük.Majd kétszer paní­rozzuk és lassú tűzön megsütjük.
Jó étvágyat kí­vánok mindenkinek!
 
Köszi ezt kipróbálom:) Fincsinek tűnik:D
 
Vissza
Top Alul