A sertéskarajt ujjnyi(újj függő
!) széles szeletekre vágjuk,mindkét oldalát vékonyra kiklopfoljuk,pici sóval esetleg fűszerkeverékkel(vegeta)és ízlés szerint borssal bedörzsöljük.Kolozsvári húsos szalonnát vékony szeletekre szelünk,trapista sajttal is hasonlóképen járunk el.A szalonna és a sajt szeleteket a kiklopfolt fűszerezett hús szeletekre terítjük majd feltekerjük.A roládokat fokpiszkáló segítségével rögzítjük.Majd kétszer panírozzuk és lassú tűzön megsütjük.
Jó étvágyat kívánok mindenkinek!
!) széles szeletekre vágjuk,mindkét oldalát vékonyra kiklopfoljuk,pici sóval esetleg fűszerkeverékkel(vegeta)és ízlés szerint borssal bedörzsöljük.Kolozsvári húsos szalonnát vékony szeletekre szelünk,trapista sajttal is hasonlóképen járunk el.A szalonna és a sajt szeleteket a kiklopfolt fűszerezett hús szeletekre terítjük majd feltekerjük.A roládokat fokpiszkáló segítségével rögzítjük.Majd kétszer panírozzuk és lassú tűzön megsütjük.Jó étvágyat kívánok mindenkinek!
Fincsinek tűnik