A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében a folytatás előtt engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket.
Frissítsen, vagy használjon
alternatívát böngésző .
7"-os, 80 GB-s TV-tuner - vége!
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Sok szerencsét kívánunk, és jó fórumozást!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Eddig rekord sorsjegy-vásárlás történt! Nemsokára sorsolunk!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
kiváncsi vok ki nyer. remélem én. elllenék vele
Nyereményéről emailben értesítjük!
Tartalék: Biggie (ha 2 héten belül nem jelentkezne a nyertes.)
<div align=\'center\'>A nyeremény átvételéről fotó fog készülni, amit itt teszünk közzé!
<span style="color:#ff0000">Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük a sok sorsjegy-vételt! [/CENTER]
hogy aza....
gratula RiA
Gratulálok ria -nak meg ha nem jelentkezik akkor Biggie nek
Mi lesz a következö nyeremény abba énis beszállok
megjött a kedvem
Egyelőre nem tudjuk biztosra, nagyban attól függ hogy tudjuk-e finanszírozni a következő komolyabb nyereményt.
Látom már, hogy Biggie keresi, hogy ki is a Ria nevű felhasználó és táraz befelé
Gratulálok Ria!
Gratula RIA!:handshake:
Hassználd egészséggel!
Nem rám bizta mivel tudja hogy nem lenne gond felkutatni
és még táraznom sem kell mert van 1 teli a ak-ban meg 4 teli a tártáskába 1tár 30 skulo
Na többet nyereményjátékon sem veszek részt, ezen a fórumon!
Vagy Ria igazi nyereménye az, hogy életben maradhat...végül is...
Nem hiszem el!!!!
Nem hiszem el hogy én nyertem?!!!! :dancing:
KEDVENC OLDALAM A HHW!
Grat grat Ria!!! Használd egésséggel
Énis Grat képzeld milyen ideges lettél volna ha tudod hogy te nyertél csak lecsusztál rola mert késön jöttél volna fel az oldalra. Talán ezentul aktívabb leszel?!
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!