Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Azért remélem a különdíjak valami torrentes cuccok lesznek, azok jobban érdekelnének, vagyis, akkor többet tölthetnék le és utána tölthetnék FEL Nektek!
Én el birnám fogadni ezt a rapidos cuccot fix ip vagyok és olyan lassan jön le mint a tetü meg alapbol valamikor nemis enged ezért nemis voltam mostanság a rapidon
A játék legvégén mindenkinek megduplázzuk a gyűjtött pontokat és beváltjuk HHW pontokra!
HHW pontokat pedig fel lehet majd használni Free SMS vásárlásra
(Rapidshare pont *2 = HHW pont)
Lehet hogy kicsit voltak csúszások meg változások, de mindez nem egy országos tv-ben hirdetett játék. Mindent nekem kellett csinálni, programozás, nyeremény kifizetés, stb...
Azért na, nem volt ez olyan rossz, működött minden. :sad:
De aki máshogy áll hozzá (negatívan) az inkább ne is játszon! :S
Többen írták hogy nekik elég furcsa volt a játék lefolyása. Én csak arra akartam a figyelmet felhívni hogy minden rendszerben van valami hiba, aki azt keresi, biztosan talál is.
Szerintem tök jó volt volt egy állandó banda aki jókat beszélgetett a chatboxba és gyüjtögette közben a pontokat mi volt itt rosz a kis hibákat meg kijavitttad ennyi de nem a hibákkal kell törödni hanem szerintem azal hoy egy csomo tagot megmozgatott ez a játék