3 hónapos Rapidshare.com account - vége!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Azért remélem a különdí­jak valami torrentes cuccok lesznek, azok jobban érdekelnének, vagyis, akkor többet tölthetnék le és utána tölthetnék FEL Nektek! :)

Én el birnám fogadni ezt a rapidos cuccot fix ip vagyok és olyan lassan jön le mint a tetü meg alapbol valamikor nemis enged ezért nemis voltam mostanság a rapidon

Játék meghosszabbí­tva! Sorsolás: December 8. 18:00

Érdemes bekerülni az első 10-be, mert:

Az első 10 résztvevő (kivéve a nyertes :)) kap egy pár SMS-kreditet ajándékba .

ingyenesen küldhetsz sms-t aszem :D

A játék legvégén mindenkinek megduplázzuk a gyűjtött pontokat és beváltjuk HHW pontokra!
HHW pontokat pedig fel lehet majd használni Free SMS vásárlásra :)
(Rapidshare pont *2 = HHW pont)

... remélem még tudjátok követni :D

De bárkinek küldhetek egy SMS-t, akár 90-es számra is? Meg í­gy karácsony táján tényleg jó lenne néhány ingyen szöveges üzenet! :)

90-es számra természetesen nem lehet.

@Petike: Még nem lehet, amint látod.

Szánom bánom bűnömet, a sorsolást holnapra halasztom, mivel hosszúra sikeredett a szülinapi piálás, bocsi :D

Sebaj! Boldog születés napot!!:hbd:

ha még egy ilyen épkézláb mondatot be tudtál í­rni, akkor nem lehetett az akkora buli...amúgy Boldog Szülinapot...hiába tegnap volt! :)

Annyira azért nem voltam részeg, ittunk egy pár whiskyt és sört.
Este kisorsoljuk a győztest közösen, aztán átadom neki a nyereményét.

Amint a főoldalon láthattátok a sorsolást, nyertes:​

Suny

Nyereménye 3 hónapig érvényes Rapidshare.com login!​

Gratulálunk!​

Nyereményét PM-ben küldöm, csak még elő kell rá fizetnem, hogy friss legyen a login :)

Gratulálok suny :DÉs szerintem az ö dolga mit csinál ele ha már egyszer megnyerte :D

@Flóri Bá: Egyetértek veled, de gratulálok a nyertesnek! :wink:

Lehet hogy kicsit voltak csúszások meg változások, de mindez nem egy országos tv-ben hirdetett játék. Mindent nekem kellett csinálni, programozás, nyeremény kifizetés, stb...
Azért na, nem volt ez olyan rossz, működött minden. :sad:
De aki máshogy áll hozzá (negatí­van) az inkább ne is játszon! :S

Most mivan ki állt hozzá negatí­van ezt most miért irtad nem értem :Dhiszen minden oké volt :D

Többen í­rták hogy nekik elég furcsa volt a játék lefolyása. Én csak arra akartam a figyelmet felhí­vni hogy minden rendszerben van valami hiba, aki azt keresi, biztosan talál is.

Szerintem tök jó volt volt egy állandó banda aki jókat beszélgetett a chatboxba és gyüjtögette közben a pontokat mi volt itt rosz a kis hibákat meg kijavitttad ennyi de nem a hibákkal kell törödni hanem szerintem azal hoy egy csomo tagot megmozgatott ez a játék :D

Na ez legyen a végszó! Készüljetek a következő játékra!

A témát lezárom!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul