Sndr
Uploader
- Csatlakozás
- 2014.01.18.
- Üzenetek
- 7,944
- Reakció pontszám
- 3,593
- Pontok
- 113
- Kor
- 80
.
Tibor vagyok, de hódítani akarok 2006 1 080p. WEB-DL AAC2.0 X264 hun mkv (12) 2,67 GiB Prémium link!
színes, magyar vígjáték 82 perc
rendező: Fonyó Gergely
forgatókönyvíró: Divinyi Réka Fonyó Gergely
operatőr: Márton Balázs
jelmeztervező: Dunai Anita
zene: Rakonczai Viktor
producer: Kálomista Gábor
látványtervező: Horváth Viktória
Fancsikai Péter: Tibor
Gregor Bernadett: Rényi Lexi
Gesztesi Károly: Rényi Géza
Németh Kristóf: Köves András
Egri Bálint: Józsi
Gáspár Kata: Tunyogi Kata
Cserna Antal: Tunyogi, gondnok
Molnár Piroska: Rózsi néni
Tibor (Fancsikai Péter) két barátjával az iskolai évzárón egy számítógépen éppen Lady Sandra weboldalát nézi, amikor az iskolarádióból megtudja, hogy meghúzták töriből. Ezzel lőttek a horvátországi nyaralásnak, bulizásnak és a csajozásnak. Helyette irány a balatonfüredi Flamingó Hotel, apja vállalatának üdülője és felkészülés a pótvizsgára. Az egykori szocreál üdülőre rá se lehet ismerni, csak az őt fogadó ismerős arcok, Józsi (Egri Bálint), a gyermekkori barát, Kata (Gáspár Kata), Tunyogi gondnok (Cserna Antal) lánya és a jóságos Rózsi néni (Molnár Piroska) emlékeztet még a régi időkre. Már minden a világvége eljövetelét vetíti előre, amikor titokzatos szépség érkezik a hotelbe. Tibor Lady Sandrát (Gregor Bernadett), álmai nőjét véli felfedezni a gyönyörű nőben.
General : Tibor vagyok, de hódítani akarok 2006 1 080p. WEB-DL AAC2.0 X264 hun mkv\
Tibor.vagyok.2006.1080p.hun.mkv
Format : Matroska at 4 618 kb/s
Length : 2,67 GiB for 1 óra 22 perc 47 mp 765emp
Video #0 : AVC at 4 487 kb/s
Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 24.000 fps
Audio #0 : AAC at 128 kb/s
Infos : 2 csatorna, 48,0 kHz
Language : hu
Text #0 : UTF-8
Text #1 : UTF-8
Language : en

színes, magyar vígjáték 82 perc

rendező: Fonyó Gergely
forgatókönyvíró: Divinyi Réka Fonyó Gergely
operatőr: Márton Balázs
jelmeztervező: Dunai Anita
zene: Rakonczai Viktor
producer: Kálomista Gábor
látványtervező: Horváth Viktória

Fancsikai Péter: Tibor
Gregor Bernadett: Rényi Lexi
Gesztesi Károly: Rényi Géza
Németh Kristóf: Köves András
Egri Bálint: Józsi
Gáspár Kata: Tunyogi Kata
Cserna Antal: Tunyogi, gondnok
Molnár Piroska: Rózsi néni

Tibor (Fancsikai Péter) két barátjával az iskolai évzárón egy számítógépen éppen Lady Sandra weboldalát nézi, amikor az iskolarádióból megtudja, hogy meghúzták töriből. Ezzel lőttek a horvátországi nyaralásnak, bulizásnak és a csajozásnak. Helyette irány a balatonfüredi Flamingó Hotel, apja vállalatának üdülője és felkészülés a pótvizsgára. Az egykori szocreál üdülőre rá se lehet ismerni, csak az őt fogadó ismerős arcok, Józsi (Egri Bálint), a gyermekkori barát, Kata (Gáspár Kata), Tunyogi gondnok (Cserna Antal) lánya és a jóságos Rózsi néni (Molnár Piroska) emlékeztet még a régi időkre. Már minden a világvége eljövetelét vetíti előre, amikor titokzatos szépség érkezik a hotelbe. Tibor Lady Sandrát (Gregor Bernadett), álmai nőjét véli felfedezni a gyönyörű nőben.

General : Tibor vagyok, de hódítani akarok 2006 1 080p. WEB-DL AAC2.0 X264 hun mkv\
Tibor.vagyok.2006.1080p.hun.mkv
Format : Matroska at 4 618 kb/s
Length : 2,67 GiB for 1 óra 22 perc 47 mp 765emp
Video #0 : AVC at 4 487 kb/s
Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 24.000 fps
Audio #0 : AAC at 128 kb/s
Infos : 2 csatorna, 48,0 kHz
Text #0 : UTF-8
Text #1 : UTF-8
Language : en