jeszenakjanos
Uploader
- Csatlakozás
- 2015.10.26.
- Üzenetek
- 3,148
- Reakció pontszám
- 3,056
- Pontok
- 113
- Kor
- 2024
Nádas György Boncz Géza - Fogjuk a hasunkat
Humorral megspékelt szakácskönyv.
„Tisztelt Nagyérdemű! Végy két tojást és további értékes hozzávalókat – szól a reneszánsz kor szakácskönyve. Mindezt a két jó barát Nádas és Boncz megálmodta. Kezünkben a harmadik évezred humortól duzzadó, szakmailag briliáns, szellemes, olvasmányos remekművét tartjuk. Sziporkázó stílusban, a profikat meghazudtoló módon, nyitott lélekkel, ferdítések, félreértések nélkül terítik elénk receptjeiket, mint a Majális című képen a látványt. A humort pedig jó szívvel és bőségesen ajándékba kapjuk. Ez is megerősíti, hogy a szakácsművészetet nem önmagában és önmagáért, hanem a kiteljesedett életért, annak szerves részeként kell gyakorolni. Mit kívánhatok a Nádasbonczhoz? Kiteljesedést, élvezetet, jó kedélyt és egy szellemes folytatást a Nagyérdeműért!”
Pető J. Gyula gasztronómiai szakíró pdf 154mb

Humorral megspékelt szakácskönyv.
„Tisztelt Nagyérdemű! Végy két tojást és további értékes hozzávalókat – szól a reneszánsz kor szakácskönyve. Mindezt a két jó barát Nádas és Boncz megálmodta. Kezünkben a harmadik évezred humortól duzzadó, szakmailag briliáns, szellemes, olvasmányos remekművét tartjuk. Sziporkázó stílusban, a profikat meghazudtoló módon, nyitott lélekkel, ferdítések, félreértések nélkül terítik elénk receptjeiket, mint a Majális című képen a látványt. A humort pedig jó szívvel és bőségesen ajándékba kapjuk. Ez is megerősíti, hogy a szakácsművészetet nem önmagában és önmagáért, hanem a kiteljesedett életért, annak szerves részeként kell gyakorolni. Mit kívánhatok a Nádasbonczhoz? Kiteljesedést, élvezetet, jó kedélyt és egy szellemes folytatást a Nagyérdeműért!”
Pető J. Gyula gasztronómiai szakíró pdf 154mb