Hobbi, szabadidő, sport Erdélyi Lajosné - Gyümölcsök, zöldségek házi tartósítása

jeszenakjanos

Uploader
Csatlakozás
2015.10.26.
Üzenetek
3,148
Reakció pontszám
3,056
Pontok
113
Kor
2024
Erdélyi Lajosné - Gyümölcsök, zöldségek házi tartósítása
af4e6abf800f754c5ae2b17735520f22.jpg

Mi indokolja a házi tartósítást? Elsősorban az a vágy, hogy megőrizzük a meghitt otthoni ízeket vagy olyan új ízeket alkossunk, ami kedvünkre való. Ízlésünk és fantáziánk szerinti gyümölcs- és fűszerkombinációkat állíthatunk össze. A szerző befőttek, dzsemek, lekvárok, gyümölcslevek, -szörpök, tartósított zöldségek, savanyúságok, aszalt gyümölcsök és zöldségek valamint fagyasztott termékek készítésének receptjeit közli. Előtte megismertet azokkal a változásokkal, amelyekre a gyümölcsök, zöldségek tartósítása és tárolása alatt számítanunk kell, leírja a különböző munkafolyamatokat és bemutatja a szükséges felszerelést. pdf 150mb

 
Vissza
Top Alul