BaLiG munkái

jaja vmi olyan virág. lenn láttam nagyimnál gondoltam lefotzom :D
ty

Sejtettem hogy nem Photoshop :homi: :bleh:

most mi va nakkor már nem is olyan jo? fikázni ne mkell. ha irsz akko pozitivat plz

khmm. Nem kell pozití­vat í­rni. Mindenkinek megvan a saját véleménye. De legalább nem azt í­rta, hogy sz@r és kész, hanem: "Ha fotó akkor jóvolt a beállitás"

nekem bejönnek BaliG a képeid... olyan nyugalmat árasztanak vagy mit! :D

igaz kiscipö ne mis azt várom el hogy azta meg hüü. hane mamit gondol de he szerinte ne mjo vmi akkor mondja meg mi és miért és ebböl tudok tanulni. és akor lehet a kövi jobb lesz

p1240138copybm9.jpg

A képeid nagyon bejönnek, í­gy tovább! :Daz én gépemmel eddig nemnagyon sikerült jó képet csinálnom, de fotózgatni szeretek :D

az a lényeg nekem sincs egy tul komoly gépem. sokszor fontosabb a jo beállitás

itt is jo rég jártam. ezt csak poénbol :)

funny_by_bali3471.jpg

jól rávágtad a mókust a bicóra! :D

nem volt tul sok munka. megláttam hogy ilyet csinál ez a cukros állat. egyböl tudtam hogy bicora vágyik. monnyuk ezt a képet már legalább 3 honapja megakarom csinálni :D

hát akkor már éppen itt volt az ideje! :D

régen talán jobb sigekeket csináltam :) ez jött igy estére

homer__by_bali3471.jpg

Jó kis képek ezek, nekem is a Happy Tree-s tetszik, régen nagyon szerettem azt a sorozatot...gondolom az ugratás végén átszúrja a fejét egy karó! :)

vagy tulugorja és felcsavarodik egy fára :) vmink történnie kell :) ihletet adtál lehet csinálok neki egy második a részt. "az érkezés" cimmel :)

elég régota csak fotokhoz használtam ps-t de most egy régi képem arra kényszerittett hogy csináljak belőle egy ilyet :) :
tufasig.jpg

Vissza
Top Alul