Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
1. - a hátsó felni nem lett valami jó....
2. - pont ilyenre számítottam a készítőjétől... ha kicsit több időd fordít rá akkor 100x jobb lenne
3. - felni + matrica gondok
4. - ez tetszik a legjobban! (apróbb hibák, de nem rontja az összhatást... )
5. - khmm... NC... kicsit kellett volna még dolgozni rajta
6. - ha nem utolsó pillanatban eszmélt volna az illető akkor sokkal jobb is lehetne és nem lenne teli aprócska színezési hibákkal!
Elsőször is gratulálok a versenyzőknek, azt hiszem sikeres volt a verseny!
Megkésve bár de összeállítottam az én véleményemet:
A felnik kicsit elcsúsztak, első lökhárító élén van egy kis elfolyás. ősszegségében jó munka, szépek a tüzes motívumok, világító lámpák, eltűntett ajtózárak, leültettet kaszni.
Nagyon szépek a felnik, szép a fényezés. Szerintem a rendszámtábla nem odaillő illetve nem olyan szép az abarth felírat. Egy kicsit kellet volna még többet foglakozni vele és nyerő lenne.
Rendszámtábla szintén nem lett jó illetve a fényezés túl matt. Szépek viszont a felnik és a felíratok. Szép munka!
Nem lehet belekötni igazából semmibe, szép, profi munka, látszik hogy készítője rutinos tuningos!
Motorháztetőn jó ötlet a beömlőnyílás. A kaszni elöl nem szép, túl elfolyt és homályos, legszembetűnőbb hogy csak egy ködlámpája van, és az ablakok rozsdaszínűek. Igyekezet a fontos később biztos jobb lesz!
Sok tuningot nem vettem észre, igazából letisztult, de a fényezésen kívűl nincs más tuning, az oldalán lévő rajzfilm figura nem oda való</span>
Mégegyszer gratulálok a versenyzőknek és köszönjük a szavazatokat!