V.T.V. - Virtuális Tuning Verseny

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Zozi

VIP
Csatlakozás
2007.07.03.
Üzenetek
1,106
Reakció pontszám
4
Pontok
38
Kor
39
2008 els? képszerkesztési versenye!

Az eredeti képek egységesen 1024x768as méretre lettek lecsökkentve!

A feladat ez volt: adott képen szerepl? autó tuningolása!

vtv_alap_kicsi.jpg

Ezek a képek érkeztek:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Els? induló:
vtv_1_kicsi.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Második induló:
vtv_2_kicsi.jpg

Harmadik induló:
vtv_3_kicsi.jpg

Negyedik induló:
vtv_4_kicsi.jpg

őtödik induló:
vtv_5_kicsi.jpg

Hatodik induló:
vtv_6_kicsi.jpg

Engem a negyedik induló kocsija fogott meg a legjobban! A februáriban már én is indulok!

Énis csatlakozom az elöttem szolohoz nekemis a 4 dik tetszett a legjobban

Nekem az 5. hotrodos, kemény külseje tetszik, az egyetlen baj vele, hogy nagyban elég maszat.

engem a 4. fogott meg de grat jo lett az összes

Nekem is a 4. rohadtul tetszik a szí­ne, áá, mindene!!!! Hatalmas tisztelet a készí­tőnek! De a 6.-ik se kutya, de a szí­vemé a 4.

Gratulálok minden indulónak!!! Az elején azt hittük, hogy senki sem jelentkezik.

Remélem lesz annyi szavazó, hogy komoly legyen a verseny.

Mindenkinek gratulálok, nagyon szépek. De a szí­vemet az első rabolta el.

Kérnék minedn egyes szavazót hogy szóljon is hozzá!

Negyedikre szavaztam, sztem is az a legjobb bár a szí­ne...

én is arra szavaztam..... .....

Nekem az első induló képe tetszik legjobban, í­gy arra ment a voksom.

A többi is remekül sikerült, gratulálok mindenkinek.

negyedik tetszik a legjobban arra is szavaztam

A negyedik a legjobb, a töbi vagy el van valahol rontva, vagy mesés a szine...

Stí­lusosan szólva BRAVO az összes virtuális tuning-huligánnak! jók lettek a kocsik, bármelyiket elfogadám, mégis inkább a 4. versenyző kocsija áll hozzám legközelebb.
respect guyz!

Nekem a hatodik jött be a legjobban mivel sokkal letisztultabb mint a többi.

(/George/ @ 2008.01.26. 00:05)
Engem a negyedik induló kocsija fogott meg a legjobban! A februáriban már én is indulok!

úgyszint a negyedik tetszik nagyon

A kevesebb néha több: nem változtatott rajta sokat, de azt amit igen azt jól. Szerintem. A szí­néért külön pirospont jár az én részemről. Cak a felnidolgot sajnálom. De azt nagyon. De legalább ez a hiba mindenhol megvolt

És hanyadikra szavaztál? Mert az nem derült ki

Ami kimaradt. Az összegző véleményem:

1.Szép munka bár a felni nem a legjobb. Itt ott vannak kisebb hibák, de szerintem összeségében jó.

2.A hátsó felni nem a legjobb. A szine szép.de sok változás nincs

3.A felni itt se tökéletes a fiat embléma eltüntetésén látszik hogy másoltad a rácsot. A tetőnél nagyon csúnya a kivágás és érdekes a visszapillantó.

4.Profi munka. Szépen meg van csinálva. Csak gratulálni tudok.

5.Hát erről nem nagyon mondok semmit, mert a kaszni nagyon csúnya a visszapillantó is a tuning rács is és a spoilerről nem is beszélek.

6.Szép igényes munka. Szép a szí­ne és a festés

nahh ez egy elég részletes, bő véleményezés volt! jöhet másoktól is ilyen!

Mindenkinek garatula.Nekem a második és a hatodik jött be.Imádom a zöld szint.A szavazatomat a hatodikra adtam.

Szavazatomat a hatodik induló kapta, szép szí­nhasználat, igényes munka, nekem személy szerint nagyon tetszik

2, ill. 4. indulóé tetszik a legjobban.amugy mindegyik jó lett.Gratulálok a készí­tőknek

Megkérnénk mindenkit aki szavaz, hogy í­rja le hogy kire szavazott és esetleg véleményt a többi alkotásról. Köszönjük.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul