Tejfölös csodakrém
Hozzávalók:
5 dl tejföl (én a 20%-osra szavazok)
3 dl tejszín
porcukor ízlés szerint (én kb 2 evőkanálnyit szoktam használni)
1 citrom leve és héja
10-12 db babapiskóta
A tejfölbe belekeverjük a porcukrot, a citrom levét és a reszelt héját. A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan a tejfölhöz keverjük, majd a masszába tördeljük a babapiskótát. Lényegében a desszertünk már kész is. A piskóta állagától függően 3-6 óra szükséges, hogy a piskóta megpuhuljon.

Hozzávalók:
5 dl tejföl (én a 20%-osra szavazok)
3 dl tejszín
porcukor ízlés szerint (én kb 2 evőkanálnyit szoktam használni)
1 citrom leve és héja
10-12 db babapiskóta
A tejfölbe belekeverjük a porcukrot, a citrom levét és a reszelt héját. A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan a tejfölhöz keverjük, majd a masszába tördeljük a babapiskótát. Lényegében a desszertünk már kész is. A piskóta állagától függően 3-6 óra szükséges, hogy a piskóta megpuhuljon.