Segítség kérés

• Témaindító Témaindító Guest
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Segí­Ã‚­tség kérés

Helló! IPB 2.2-höz magyar feliratos gombokat honnan tudok szerezni(quote,addreply,fastreply,newtopic,stb.)?Köszi!

Segí­Ã‚­tség kérés

Csinálsz Jobb fajta sablonokhoz mellékelik a gombok PSD fájlait.

Segí­Ã‚­tség kérés

Köszi már meg is tettem!!!

Segí­Ã‚­tség kérés

Sziasztok!
Egy kis segí­tségre lenne szükségem.
Azt szeretném elérni, hogy a weboldalamon lév? linkekre ha ráviszik az egeret, ne í­rja ki az url-t a status barban (tehát alul az állapotsorban).
Java vagy más fajta scripre lenne szükségem. Már próbáltam olyat ami ilyen üzeneteket í­rogaz a statusbarba, de az csak IE alatt müxik, firefossal nem. Tudtok olyan megoldást ami menden bögnész? el?l hide-olja a linekekt és csak egy kódot kelljen beágyazni az aktuális lap forrsákódjába hogy ne kelljen átí­rni mindne linket?
El?re is köszi!

Segí­Ã‚­tség kérés

Lenne mégegy kérdésem. IPB 2.1.7-re szeretnék telepí­teni magyar nyelvi csomagot, de amikor leokézom az importálást, akkor kijön egy ilyen hibaüzi: [/CODE]Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 41 bytes) in /nfs/extra/d/ds/dsdownloads/wwwroot/forum/ips_kernel/class_xml.php on line 254[/CODE].
Tudja valaki mi lehet a gond?

Segí­Ã‚­tség kérés

(nviktor91 @ 2007.07.08. 20:30)
Lenne mégegy kérdésem. IPB 2.1.7-re szeretnék telepí­teni magyar nyelvi csomagot, de amikor leokézom az importálást, akkor kijön egy ilyen hibaüzi: [/CODE]Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 41 bytes) in /nfs/extra/d/ds/dsdownloads/wwwroot/forum/ips_kernel/class_xml.php on line 254[/CODE].
Tudja valaki mi lehet a gond?

Extra szerverre nem ajánlom.

Segí­Ã‚­tség kérés

törölve! xxx

Segí­Ã‚­tség kérés

Ismeritek ezt az oldalt? Tényleg ennyi helyet ad ennyire olcsón? Megy rajta az IPB? Mennyire gyors? A mysql-jük mérete korlátlan? A havi adatforgalom, amit engedélyez, az soknak számí­t?

Segí­Ã‚­tség kérés

Szerintem ilyen külföldire nem érdemes ipb tenni.

Segí­Ã‚­tség kérés

Sziasztok!
Mostanában kezdtem el egy picit belekóstolni a weblapom készí­tésébe (olyan csili vili lányos:)), de elakadtam. Olvastam h ajánlatos a lapok szélességének dinamikus beállí­tása, h minden képerny?n jól
látszódjanak az oldal. De nem tudom hogyan kell, és a google sem adott magyar találatot konkréten.
Nagyon köszönöm el?re is.
Ez az oldalam amit meg kellene reformálni:

Segí­Ã‚­tség kérés

én a te helyedben avval kezdeném hogy azt a 2 képet amin szöveg van kivenném és normális szöveggel helyettesí­teném! (megoldható a betűtí­pus is!) + mikor készí­ted az oldalad ügyelj arra hogy 1024*768-ban elférjen? és akkor nagy gondok nem lesznek a továbbiakban a felbontásokkal?

Nálad pl a ?fő? ok hogy nem férsz el az a 3 gyertya a bal sarokban? nagyon meg akarod mutatni? ha egy kicsit kisebb margót csinálsz és kisebbre veszed a képet a háttérben egyből jobb is lesz? próbáld meg másképp elhelyezni esetleg!

vagy 2.0 rövidebbre veszed azokat a ví­zszintes csí­kokat (nem tom mi az táblázat vagy mi? nem látom ki )

Segí­Ã‚­tség kérés

Köszi, akkor ha levettem a karácsonyi hátteret, lekicsinyí­tem. Azt hittem van valami varázskód ami automatikusan beállí­tja a képernyőkhöz Sokat kell még tanulgatnom.

Segí­Ã‚­tség kérés

nm! továbbra is válaszolunk ügyes bajos dolgaidra!

Segí­Ã‚­tség kérés

A dreamweaver-hez vki csinálhatna egy kezdő tutort mert nagyon nem vágom. pl olyat h kell hogy az alap képre ráteszek egy kis képet (ami egy gomb lenne) és az behozna egy másik oldalt ill ugyanazt azt oldalt amin van csak h monyuk egyik menü a hirek aztén képekénl a kéepk a másiknál az elérhetőség mert ne mtudom h kell h váltson. na ezt most elég "értelmesen" irta mle. ha vki értette és tud segiteni azt megköszönném

Segí­Ã‚­tség kérés

Hát őszintén nem igazán értem. Hogy mire gondolsz. Arra, amikor van ott egy kép (gomb) és ha ráviszed az egeret akkor megváltozik vagy nem ez? (Mert ha igen, akkor úgy kell a képet berakni, hogy rollover image, nem sima image-el van olyan ilyen választási lehetőség)

Segí­Ã‚­tség kérés

nahh szedd össze a gondolataid! és fogalmazd meg úgy hogy mi is megértsük! ????? mert ezt í­gy nehezen tom megemészteni...

Segí­Ã‚­tség kérés

Na aki ezt megfejti, VIP rangot kap!

Segí­Ã‚­tség kérés

(BaLiG @ 2008.01.15. 09:31)
A dreamweaver-hez vki csinálhatna egy kezdő tutort mert nagyon nem vágom. pl olyat h kell hogy az alap képre ráteszek egy kis képet (ami egy gomb lenne) és az behozna egy másik oldalt ill ugyanazt azt oldalt amin van csak h monyuk egyik menü a hirek aztén képekénl a kéepk a másiknál az elérhetőség mert ne mtudom h kell h váltson. na ezt most elég "értelmesen" irta mle. ha vki értette és tud segiteni azt megköszönném

Felteszem arra gondolsz, hogy van az index.html (vagy php) és ha kattolsz egy gombra átvisz mondjuk a downloads.html-re, én csak noteban szerkesztek szal nem tok dreamben segí­teni de sztem te egy egyszerű képhez csatolt linkelésre gondolsz. Na kérem a VIP rangot:)

Segí­Ã‚­tség kérés

törölve! xxx

Segí­Ã‚­tség kérés

Nekem segí­tség kellene ahoz, hogy egy focis oldalnak csináljak egy fejlécet!
Aki tud segí­teni az vegyel fel MSN-re!
MSN:
theheadshotamer@gmail.com

Segí­Ã‚­tség kérés

neked most a kép elkészí­tésében kell segí­tség vagy miben?

Segí­Ã‚­tség kérés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy van egy flash óra ami swf-fájl!Hogyan lehet berakni az oldalra html-kóddal?És még az,hogy melyik tárhelyre lehet feltölteni,persze hogy meg is jelenjen az oldalon? előre is köszönöm a segí­tséget:)

Segí­Ã‚­tség kérés

HTML kód:

[code:1:62051d6fcd]<object type="application/x-shockwave-flash" data="cont.swf?path=fmovie.swf" width="550" height="400">
<param name="movie" value="cont.swf?path=fmovie.swf" />
<param name="menu" value="false" />

</object>[/code:1:62051d6fcd]

Ebben át kell í­rogatni a forrást, a méretet és működik.
De javaslom a weblapszerkesztőket, azzal 1-2 kattintással be tudod illeszteni.
Feltölteni pedig, regizel egy ingyenes tárhelyszolgáltatón, pl. extra.hu és a beépí­tett fáljkezelővel (ha van) vagy FTP klienssel pl. total commander csatlakozol, és felmásolod a cuccokat.

Segí­Ã‚­tség kérés

Köszi a segí­tséget:) Üdv!

Vissza
Top Alul