Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nekem is bejött a játék, mostmár a gépet kikapcsolhatom élyszakára, és Anyu is visszafekszik mellém
Igaz a végefelé már szinte minden pihenés alkalmával ??í‚Â segített
Kár, hogy nem azonnal reagáltam az E-mail re .
Gondom van a letöltésekkel.
Sikerült letölteni két filmet, de próbálkoztam pl: újrakezdők /Data/ a Fehérneműs hadművelet /uploadable / és a Marco polo /szintén uploadable/
belépést vagy vip kódot kérnek .
Én úgy tudom, hogy az uploadable nem támogatott tárhely, most jelenleg nem találom a támogatott tárhelyek listáját, de Orpheus majd felvilágosít. A datásnak egyébként mennie kellene.
sajnos ép a Data kérte a bejelentkezést
Régebben még előfizetésem is volt náluk, de más néven, ma már arra sem emlékszem mivolt a felhasználó neven ott .
nyuszifarok, próbáld később is, data.hu működik, nem kell bejelentkezés muter14 töltögetett rendesen. Esetleg próbáld meg a problémás linket a böngészőbe megnyitni , mert lehet hogy törölték.
Köszönöm, közbe rájöttem egy másik megoldásra, eddig ezt nem ismertem, és találtam olyan programmot amit sikerült is letölteni.
Bocsi a butaságomért, ritkán töltöttem innen az elmúlt időben.
Viszont látom, néhány hejen lehet sms ben is fizetni így azthiszem majd később használni fogom
Nemvettem észre korábban, hogy a VIP gomb alatt van egy kis szöveg, és nem a böngészőbe írom a linket hanem azt megnyitva egy majdnem üres oldal nyílik meg és oda másolom a linket és szinte azonnal indul a letöltés .