Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ti játszotok vmien online játékkal? (akár tört serveren) mert én keresek jo online játékot és kéne vmi jo társaság mellé. Ráadásul ha csinálnánk egy csapatot ahova beléphetnek a forumozok akkor erősítené is a csapatot.
madden és cod2
maddenel nagyon jó kis ajánlatokat lehet csinálni. Múltkor egyik fórumos srác tétben játszott amerikai gyerek ellen és megverte. az ajándéka 2 jegy volt a St.Louis-Pittsburgh meccsre,bár a srác nem tudot vele mit csinálni,mert az utazás kb 300.000forint
van egy nagyon jó böngészős játék a crims. nem tudom,hogy ismeritek-e. Gangster kell csinálni,öldökölni,rabolni,kurvázni,drogozni...
én mostanában rákattantam és elég jó.
én Guild Wars kocka vok, mmorpg szal hasonló a World of Warcrafthoz de ingyenes, igaz meg kell venni a játékot (letölteni hiába) de 6000 ft és kész, ingyen van
báttyám azt is megvette. de nekem nem jött be (lehet csak nem vágom a lényegét) mert ugy vettem észre hogy nincs pvp. nincs ks. uncsi ha nem szerzel partyt.
van pvp, csak a szép ascalonbol át kell menned a lezúzott ascalonba (kb lvl 8as szinten ajánlatos) és ott megvan az első aréna, a pvp úgy zajlik, hogy 2 , 4 fős csapat csap össze és a győztes benn marad, lvl 20nál pedig már izgalmasabb mert extra rare cuccokat kaphatsz
én csak partyban nyomom, mert haverom szervezett be akinek a klanja alapvetően pve párti szal nagyon sokat segítenek így gyorsan elérem a 20-at, tehát, úgy hogy lv 6-ossal már legritkább fegyvereim voltak stormbow pl., kaptam sok nagy ütőt így volt előnyöm rendesen
másrészről pedig lv 10 után ha nem hozol partyt magadnak vagy henchmanokat akkor simán szétszednek
Én régrn nyomtam a WOW -ot tört szerveren de abbahagytam mert mindig öszeomlott a szerver :sad:
Ugyhogy mostanság nemfektetek bele energiát.
Inkább szorakozok Trabituningal -->