Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nos, én nem voltam zakintoszi tengerparton, vagy a Disney Land-be, sem a skót hegyekbe.
Viszont erősen külföldön jártam. Feltételezem egy másik bolygón.
Égkoszorú igencsak magával ragadó hely, pár hónap után sem lehet megunni.
A táj gyönyörű, főleg a Magas-Horthgarról, csak ámulunk és bámulunk.
Gyakran találkoztam bikinis nőkkel és bundabugyis pasikkal a havasokban. Szóval, az északiak garantáltan hidegtűrő faj.
Az út egészen biztonságos, ha megtisztítod a farkasoktól, a medvéktől, vagy a banditáktól, aki lehet akár vérmágus is.
Gyakran javasolják hogy kémleld az eget. Nem mintha itt mindenkit érdekelne a csillagászat, csak egyszerűen egészbe lenyel egy cuki kis sárkány, aki a magasból támad rád, mert neki most éppen olyan kedve van.
Vannak igencsak ősi épületek, s újabbak is, kit-mi érdekel, arra kell menni.
Persze, meló is van bőven, de tisztességes munkából nem élsz meg, így sokan kerülnek bitófára.
Viszonylag rövid idő alatt úgy döntöttem, letelepedem a polgárháború idején egy szellős otthonba.
Nem, nem a sárkény vagy a tolvajok céhe fújta meg az építőelemeket, egyszerűen csak így hívják. Bár valóban van rajta némi lik, de legalább nem büdösödünk be.
Nos, a kiközösítés itt is megvan, rasszista a fél birodalom, de legalább egyik sem tiltja az egynemű házasságot.
Lehetne még mesélni, de szerintem éppen elég.
Sok képet csináltam. Ez éppen Fenyvespatakból van.