Idézetek

Verocs

Power User
Csatlakozás
2008.11.28.
Üzenetek
83
Reakció pontszám
0
Pontok
6
Kor
37
-Pap leszek, az k*rvaisten!
-Egy papban és a karácsonyfában az a közös, hogy a golyók csak dekorációk.
-Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-A hóesés olyan, mint az új férfi az ágyban. Nem tudod meddig tart és hány centis lesz!
-Fiam, ha tudom, hogy ilyen hülye leszel, akkor anyád inkább lenyel.
-Házasság??? Nem szaporodom fogságban!
-Van egy nagy kutyám. Labrador és pitbull keveréke. Jó kombináció. Biztos vagyok benne hogy egy nap letépi a lábamat, de vissza is hozza.
-Olyan gyorsan aludtam, hogy fel kellett kelnem pihenni.
-Fiatalabb koromban 4 hajlékony tagom volt és 1 merev. Ma négy merev és egy hajlékony tagom van.

-Vettem egy csúcstelefont, de ezen is csak ugyanazok a f*szkalapok hí­vnak.
-Olyan szarul nézel ki, iszol te rendesen?
-Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel viszont szeptember óta hat kilót fogytam...
-Vettem egy házat az autópálya mellett. Abszolút nem zavaró, ha megszokod, hogy százharminccal kell kiállni a garázsból.
-Beraktam a mélyhűtőbe a 2 literes gyömbért. Nos, most van egy 2 kilós nyalókám.
-ővakodj az orvosi könyvektől, belehalhatsz egy nyomdahibába!
-Van egy pólóm, az van ráí­rva jó nagy betűkkel: BALEK. Csak tudnám, mi került benne 34700 forintba.
-A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk.

-Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
őrömmel tudatjuk mindenkivel, hogy megettük az utolsó kannibált!
-
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.
-
Addig amí­g a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek mintha jól dolgoznék.
-
Jézus megváltoztatta az életedet! Akarod menteni a változásokat? Igen/Nem
-
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
A nagyotmondás ellen a nagyothallás az egyetlen védelem.
-
Drága szüleim, küldjetek 10.000 Ft-ot, hogy megnyugodjak, nincsenek anyagi gondjaitok.
-
Egyszer az agyára mentem valakinek - két napig súrolták a vért a kocsimról.
-Ha dolgozni támad kedvem
,csendben leülök egy sarokba és várok amí­g elmúlik.

<span style="font-family:Comic Sans MS"></span>

Vissza
Top Alul