Shagrath
Uploader

Ed Wood's Orgy Of The Dead 1965 DVDRiP x264 AC3 HS-SHAG
Feliratos amerikai erotikus horror, fantasy

Rendezte :
Stephen C. Apostolof
Szereplők :
Criswell, Fawn Silver, Pat Barrington, William Bates, Mickey Jines, Barbara Nordin etc.

Egy kocsikázó fiatal párt látunk, akik leginkább két áruházi próbababára hasonlítanak, s mindenféle teljesen semmitmondó dologról beszélnek, hogy mikről, arra már nem emlékszem, annyira érdekfeszítőek voltak. A jelenet savát-borsát viszont az adja meg, hogy amikor a kocsit először látjuk kívülről, akkor félhomály van, a belső felvételeknél korom sötét, aztán mikor ismét kívülről mutatják a járművet, akkor meg már hét-ágra süt a nap. Érdekes ez, mert a filmet nem Ed Wood rendezte, de ezek szerint Apostolof úr segítséget kérhetett itt-ott a mestertől, hogy a film hozza az „elvártí¢?Âí‚ színvonalat.
![]()
![]()
A párocska aztán kisvártatva balesetet szenved í¢?Âí¢?? persze ez is remekül van megoldva -, kizuhannak az autóból, és persze teljesen sértetlenek maradnak, még a hajuk sem kócolódik össze. Ezután elkezdenek bolyongani, és egy igen hangulatos kis temetőben lyukadnak ki, ahol a sötétség ura és a sötétség úrnője, épp egy remekbe szabott partit tartanak, ahol mindenféle fél-pucér csajok táncikálnak, többnyire elkúrt bénán. (A sötétség urát nem mellesleg Criswell játssza, kemény-magos Ed Wood fanok nyilván tudják ki ő, aki meg nem, az nézzen utána, ha akar. Muszáj megemlítenem az úrnőt játszó Fawn Silvert is, mert ő jól néz ki, és ezzel együtt talán ő a film egyetlen pozitívuma is.)
![]()
![]()
Egyszer csak aztán előkerül egy retardált múmia, meg egy farkasember is, akik kikötözik a szegény bajbajutott főhősöket egy-egy sírkőhöz. Ekkor azt hittem, hogy a sztori végre beindul, de tévedtem, ugyanúgy folytatódik a műsor, mindenféle némberek jönnek elő egy kriptából, hogy aztán valami rettenetesen koreografált táncot ejtsenek az ekkorra már magát igencsak kényelmetlenül érző néző szeme láttára. A sötétség úrnője közben nyaggatja Criswellt, hogy mindjárt lemegy a Hold, és nem lesz ideje kinyírni a temetőbe tévedt párocskát. De Criswell folyton lehurrogja szegénytí¢?Âí‚?
![]()
Ed Wood a forgatókönyvet elvileg saját regénye alapján írta, mely regényre én igencsak kíváncsi lennék, mert nem tudom elképzelni, hogy ez a „sztorií¢?Âí‚ hogy érheti el azt a terjedelmet, amitől már regénynek nevezhető. Nem tudom, mit fűzhetnék még hozzá a fent leírtakhoz. Ha egy szóval kéne jellemeznem a filmet, akkor azt mondanám, hogy sz@r. Merthogy tényleg az, viszont szerintem emellett hangulatos (mondjuk én alapból szeretem a temetőket), és eléggé egyedi is. Egyedi szemétí¢?Âí‚?(cinegoredottk)

íí‚Âltalános :
Forrás : Orgy Of The Dead DVD5 CG
Teljes név : Ed Wood's Orgy Of The Dead 1965 DVDRiP x264 AC3 HS-SHAG
Formátum : Matroska
Formátum változat : Version 2
Fájlméret : 994 MiB
Időtartam : 1 óra 30 perc 41 mp
Teljes adatsebesség : 1 532 Kbps
Film : Ed Wood's Orgy Of The Dead 1965 DVDRiP x264 AC3 HS-SHAG
Kódolás dátuma : UTC 2012-12-25 00:12:12
Kódoló szoftver : mkvmerge v5.8.0 ('No Sleep / Pillow') built on Sep 2 2012 15:37:04
Kódoló könyvtár : libebml v1.2.3 + libmatroska v1.3.0
Kép :
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L4.1
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, ReFrames : 2 képkocka
Keverési mód : Header stripping
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
Adatsebesség : 1 374 Kbps
Szélesség : 720 képpont
Magasság : 540 képpont
Képarány : 4:3
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 23,976 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.147
Adatfolyam mérete : 892 MiB (90%)
Kódoló könyvtár : x264 core
Default : igen
Forced : nem
colour_primaries : BT.601 NTSC
transfer_characteristics : BT.709
matrix_coefficients : BT.601
Hang :
Sáv száma : 2
Formátum : AC-3
Formátum/adatok : Audio Coding 3
Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main)
Formátum beállítások, Endianness : Big
Keverési mód : Header stripping
Kódek azonosító : A_AC3
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 128 Kbps
Csatornák száma : 2 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
BitDepth/String : 16 bit
Adatfolyam mérete : 83,1 MiB (8%)
Nyelv : angol
Szöveg :
Sáv száma : 3
Formátum : UTF-8
Kódek azonosító : S_TEXT/UTF8
Kódek azonosító/adatok : UTF-8 Plain Text
Nyelv : magyar

http://www.ulozto.net/xV3dTud/ed-wood-s-orgy-of-the-dead-1965-dvdrip-x264-ac3-hs-shag-mkv
[/CODE]

Felirat muxed, borító benne !
BiGThX Raven !