Hiddenverse Game Series Order

sohajda

Uploader
Csatlakozás
2009.10.28.
Üzenetek
5,800
Reakció pontszám
2,323
Pontok
113
Kor
69
Hiddenverse Game Series Order

Shaman Games Studio - Műfajok: Rejtélyes játékok , Kaland, Rejtett tárgy, Rejtvény.

Hiddenverse játéksorozatok sorrendben: 1. Spirit of the Ancient Forest | 2. A Plot Story | 3. Witch’s Tales | 4. Dream Walker | 5. The Iron Tower | 6. Tale of Arianda | 7. Witch’s Tales 2 | 8. Divided Kingdom | 9. Rise of Ariadna | 10. Witch’s Tales 3 | 11. Ominous Opus | 12. Kingdom Fall | 13. Ariadna Dreaming | 14. Fate of Ariadna

Spirit of the Ancient Forest (June 2017.)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

Spirit1.jpg

Miután izgalmas utazásra indul az Őserdőbe, Sarah megtudja egy erdei varázslótól, hogy a Nagy Fa, amely az Ősi Erdő lelke, veszélyben van. A Sötét Nagyúr vazallusai segítségével megmérgezte a Nagy Fa szívét. Sarahnak és barátainak meg kell hiúsítaniuk a Sötét Nagyúr mesterkedéseit, és fel kell venniük a harcot a Citadellájába, hogy megmentsék a Nagy Fát.

Spirit1-1.jpg

Spirit1-2.jpg

Spirit1-3.jpg

Minimum System Requirements:
CPU: 1.6 GHz
RAM: 1024 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 105 MB

Telepíted és játszol.

A Plot Story (September 2017.)

Plot-Story1.jpg

Lily lány új megbízást kapott. Azt a feladatot kapta, hogy törjön be a hercegné kastélyába, hogy kulcsfontosságú dokumentumokat lopjon el. Amikor belép, Lily bizonyítékot talál egy sötét cselekményre, amely a király életét fenyegeti. Csatlakozz Lilyhez ebben a rejtett tárgyú kalandban, és segíts neki megzavarni a hercegnő ravasz terveit, és megmenteni a királyságot a káosztól.

Plot-Story1-1.jpg

Plot-Story1-2.jpg

Plot-Story1-3.jpg

Hard Drive: 110 MB

Telepíted és játszol.

Witch’s Tales (October 2017.)

Witchs-Tales1.jpg

Miközben igyekszik elsajátítani képességeit, egy fiatal boszorkány, Alice úgy dönt, hogy Circe, az egyik leghatalmasabb boszorkány tanítványa lesz. Miután azonban rájön, hogy Circe az összes herceget békává fogja változtatni, amíg egyikük feleségül nem veszi, Alice mentora ellen fordul. Most Alice-nek meg kell törnie az átkot, és helyre kell állítania a békét a királyságokban.

Witchs-Tales1-1.jpg

Witchs-Tales1-2.jpg

Witchs-Tales1-3.jpg

Hard Drive: 140 MB

Telepíted és játszol.

Dream Walker (December 2017.)

Dream-Walker1.jpg

Cselekmény: Lépj be egy szürreális álomvilágba Carrolként, egy álomjáróként, aki arra törekszik, hogy megmentse férjét a Sandman nevű gonosz szellemtől. Miközben a Homokember igyekszik átvenni az uralmat az elmén, képes arra, hogy betörjön a való világba, és felfoghatatlan pusztítást okozzon! Sétálj át rémálmain, és segíts férjednek legyőzni a félelmeit ebben a lenyűgöző rejtett tárgyú kalandban!

Dream-Walker1-1.jpg

Dream-Walker1-2.jpg

Dream-Walker1-3.jpg

Hard Drive: 91,7 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: The Iron Tower (February 2018.)

Iron-Tower1.jpg

A gonosz Lord Marcus bitorolta a királyság trónját, és elrabolta a nagyszerű szerelőt, Leonardot – az egyetlen személyt, aki képes szembeszállni az új uralkodóval. Most Sarah-n, Leonardo lányán múlik, hogy megmentse az apját, és megdöntse Lord Marcust. Segíts neki bejutni a fellegvárba, és véget vetni uralmának ebben a fantáziadús rejtett tárgyas játékban, amely egy steampunk világban játszódik.

Iron-Tower1-1.jpg

Iron-Tower1-2.jpg

Iron-Tower1-3.jpg

Hard Drive: 146 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Tale of Arianda (May 2018.)

Tale-Arianda1.jpg

Szabályozóként dolgozol, aki felelős azért, hogy a különböző világok ne zuhanjanak káoszba. Partneredet, Seusst megtörte szerelme, Ariadna hirtelen és titokzatos eltűnése. A világok javítása közben egy rejtélyes nyomra bukkansz, amelyek segíthetnek megtalálni Seuss elveszett kedvesét. Tudsz segíteni Suessnak visszaszerezni Ariadnát? Találja meg ezt az izgalmas rejtett tárgyat, és csapjon össze 3 kalanddal!

Tale-Arianda1-1.jpg

Tale-Arianda1-2.jpg

Tale-Arianda1-3.jpg

Hard Drive: 161 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Witch’s Tales 2 (August 2018.)

Witchs-Tales2.jpg

Menj el egy izgalmas kalandba Aliceként, egy amatőr boszorkányként, vagy Percydalként, a békává változott hercegként! Percy átkát csak kedvese – Rapunzel hercegnő – csókja törheti meg, és rajtad múlik, hogy megtaláld-e! Készülj fel, a hercegnőhöz vezető út nem lesz könnyű ebben a rejtett tárgyas kirakós kalandban!

Witchs-Tales2-3.jpg

Witchs-Tales2-1.jpg

Witchs-Tales2-2.jpg

Hard Drive: 126 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Divided Kingdom (October 2018.)

Divided-Kingdom.jpg

Segíts Tomnak, egy fiatal mérnöknek kideríteni, ki mérgezte meg barátját és a királyság megmentőjét, Lady Sarah-t. A királyság megosztott, mert a Királyi Tanács, a bányagyár tulajdonosai és az ősi erdő varázslója veszekednek az ősi varázslat forrásán! Csak te tudod megfejteni a királyságot lassan szétszakító konfliktus mögött meghúzódó rejtélyt. Meg tudod menteni a királyságot időben? Fedezd fel ebben az izgalmas rejtett tárgyban, párosíts 3 kalandjátékot!

Divided-Kingdom-1.jpg

Divided-Kingdom-2.jpg

Divided-Kingdom-3.jpg

Hard Drive: 199 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Rise of Ariadna (January 2019.)

Rise-Ariadna.jpg

A Hiddenverse: Rise of Ariadna című filmben visszatérsz szabályozóként, aki felelős a világok karbantartásáért, megóvva őket attól, hogy káoszba essenek. Ön és partnere, Ariadna hirtelen felveszi a kapcsolatot egy volt szabályozóval, Mortimerrel. Szerinte csak Ariadna mentheti meg a zuhanó világokat, ha egyesíti őket. De először fel kell fednie a benne rejlő erőt, most már rajtad múlik, hogy segítesz neki megmenteni a világot.

Rise-Ariadna-1.jpg

Rise-Ariadna-2.jpg

Rise-Ariadna-3.jpg

Hard Drive: 206 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Witch’s Tales 3 (April 2019.)

Witchs-Tales3.jpg

Készülj fel Alice izgalmas kalandjainak utolsó fejezetére! Útja festői mesebeli helyszíneken vezet, kihívást jelentő rejtett tárgyakkal, és találjon meg három rejtvényt. Segíts ennek az amatőr boszorkánynak eloszlatni Flórián herceg átkát azáltal, hogy újra egyesíti őt jegyesével – Hófehérkével. És végül, egyszer s mindenkorra pontos bosszúállás a gonosz Circe boszorkányon, aki felelős az átkokért!

Witchs-Tales3-1.jpg

Witchs-Tales3-2.jpg

Witchs-Tales3-3.jpg

Hard Drive: 230 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Ominous Opus (August 2019.)

Ominous-Opus.jpg

Avenlee Courtwald, egy fiatal írónő meghívást kap legjobb barátjától, Emet St.Risertől, hogy látogassa meg a Dawnford nevű békés kisvárost. Avenlee azonban megérkezik, amikor a barátját a város csatornájában találja a törmelék alatt. A tragikus balesetről gyorsan kiderül, hogy egy gyilkosság, és senkiben sem lehet megbízni a városban. Ebben a lebilincselő detektívtörténetben az Ön döntései határozzák meg, hogy az Emet halála mögött meghúzódó rejtély napvilágra kerül-e vagy a sötétben marad.

Ominous-Opus-1.jpg

Ominous-Opus-2.jpg

Ominous-Opus-3.jpg

Hard Drive: 461 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Kingdom Fall (2019)

Kingdom-Fall.jpg

Megérkezett a Copperset Királyság kalandjainak utolsó fejezete!
Az Ön feladata, hogy segítsen Tomnak és szövetségeseinek kideríteni, hogy ki próbálta meg elvenni Sarah hercegnő életét, és helyreállítani a rendet a királyságban, amely fölött felhők gyülekeznek.
A hősök készen állnak arra, hogy meglássák a királyság igazi arcát, és hogyan fogják kiválasztani, melyik oldalra állnak?

Kingdom-Fall-1.jpg

Kingdom-Fall-2.jpg

Kingdom-Fall-3.jpg

Hard Drive: 238 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Ariadna Dreaming (February 2020.)

Ariadna-Dreaming.jpg

Seuss, Ariadna és barátaik kalandjai folytatódnak! Ariadna végre elég erőre tett szert, hogy egyesítse a világokat, de nem látta előre ennek katasztrofális következményeit. Az Ön feladata, hogy segítsen Seussnak és szövetségeseinek megállítani Ariadnét és megmenteni a világokat!

Ariadna-Dreaming-1.jpg

Ariadna-Dreaming-2.jpg

Ariadna-Dreaming-3.jpg

Hard Drive: 179 MB

Telepíted és játszol.

Hiddenverse: Fate of Ariadna (May 2020.)

Fate-Ariadna.jpg

Ariadna, Seuss és barátaik történetének utolsó fejezete. Az univerzum az összeomlás szélén áll – Ariadna tettei miatt minden világ egybeolvadt, és a legtöbb hős, aki megpróbálta megállítani, elpusztult! Amikor úgy tűnik, minden elveszett, a hatalmas Gustavo Ecko csatlakozik a megmaradt hősökhöz, és új reményt hoz az univerzumba!

Fate-Ariadna-1.jpg

Fate-Ariadna-2.jpg

Fate-Ariadna-3.jpg

Hard Drive: 191 MB

Telepíted és játszol.

Vissza
Top Alul