jeszenakjanos
Uploader
- Csatlakozás
- 2015.10.26.
- Üzenetek
- 3,146
- Reakció pontszám
- 3,059
- Pontok
- 113
- Kor
- 2024
Leírás
Gianni Annoni - Giannival a konyhában
Gianni Annoni a mi sármos olaszunk, aki közel tíz évvel ezelőtt végérvényesen beleszeretett Magyarországba és a magyarokba. Vonzalma azonban nem egyoldalú, hiszen manapság szinte lépten-nyomon találkozhatunk vele olasz főzőtanfolyamán, éttermében, hallhatjuk a rádióban, láthatjuk az újságok hasábjain, a televízió képernyőjén, vagy éppen kis mopedjén, amint Budapest utcáin robog.
Ha igazi olaszra vágyunk, Gianninál jó helyen járunk. Mediterrán lezserség, családias hangulat, töretlen jókedv és derűs nyugalom jellemzik őt, ahogy azt a több ezer éves konyha- és életművészetet is, amelyet most az olvasók elé tár.
Könyve szakácskönyv és kulturális kalauz egyben: végre kiderül, mivel nyújtják meg az olaszok a munkából hazavezető utat, és hogy a milánói makaróni Olaszországban ismeretlen; megtudhatjuk, hogy Campobassa egy város, hogy a cappuccino a kapucinusok kapucnijára emlékeztető habja miatt kapta a nevét, de azt is, hogy melyik focimeccs vonzza a legtöbb nézőt Rómában. Könyvében Gianni olyan titkokat is elárul, hogy miért főzzük parafa dugóval a polipot, és hogy miért nem híznak el az olaszok.
Ebből a gyönyörű képekkel illusztrált könyvből kiderül, mennyire máshogy élnek és étkeznek Olaszországban. De ami a legfontosabb, Gianni könyvét lapozgatva minden magyar háziasszony megtudhatja, hogyan lehet Magyarországon, magyar alapanyagokból is könnyedén elkészíteni az igazi olasz ételeket, hogyan varázsolhatunk egy csapásra igazi olasz hangulatot otthonunkba. pdf 50mb 2004

Gianni Annoni a mi sármos olaszunk, aki közel tíz évvel ezelőtt végérvényesen beleszeretett Magyarországba és a magyarokba. Vonzalma azonban nem egyoldalú, hiszen manapság szinte lépten-nyomon találkozhatunk vele olasz főzőtanfolyamán, éttermében, hallhatjuk a rádióban, láthatjuk az újságok hasábjain, a televízió képernyőjén, vagy éppen kis mopedjén, amint Budapest utcáin robog.
Ha igazi olaszra vágyunk, Gianninál jó helyen járunk. Mediterrán lezserség, családias hangulat, töretlen jókedv és derűs nyugalom jellemzik őt, ahogy azt a több ezer éves konyha- és életművészetet is, amelyet most az olvasók elé tár.
Könyve szakácskönyv és kulturális kalauz egyben: végre kiderül, mivel nyújtják meg az olaszok a munkából hazavezető utat, és hogy a milánói makaróni Olaszországban ismeretlen; megtudhatjuk, hogy Campobassa egy város, hogy a cappuccino a kapucinusok kapucnijára emlékeztető habja miatt kapta a nevét, de azt is, hogy melyik focimeccs vonzza a legtöbb nézőt Rómában. Könyvében Gianni olyan titkokat is elárul, hogy miért főzzük parafa dugóval a polipot, és hogy miért nem híznak el az olaszok.
Ebből a gyönyörű képekkel illusztrált könyvből kiderül, mennyire máshogy élnek és étkeznek Olaszországban. De ami a legfontosabb, Gianni könyvét lapozgatva minden magyar háziasszony megtudhatja, hogyan lehet Magyarországon, magyar alapanyagokból is könnyedén elkészíteni az igazi olasz ételeket, hogyan varázsolhatunk egy csapásra igazi olasz hangulatot otthonunkba. pdf 50mb 2004