A VHS korszak vége...

koppany82

Admin
Tag
LV
0

Csatlakozás
2010.12.01.
Üzenetek
203
Reakció pontszám
15
Kor
42
A VHS korszak vége... :bye:

Mindenkinek kötelező, akik emlékeznek még a hangalámondásos dolgokra és azoknak is, akik nem...
Code:

A kód megtekintéséhez jelentkezz be.
					Please log in to view the code.

Orpheus

Admin
Tag
LV
1

Csatlakozás
2007.04.02.
Üzenetek
1,331
Reakció pontszám
244
Díjak
2
Kor
47
A második videón szakadtam! :) :haha: Eszembe jutott amikor volt egy Videoton hat csatornás szí­nes tv, nem távirányí­tós és a videót rákötöttük és azon keresztül néztük a tv-t, 60 csatorna, távkapcsoló... hű de menők vagyunk, gondoltuk.... :)

smulan

LV
0

Csatlakozás
2010.01.27.
Üzenetek
7
Reakció pontszám
0
??szintén szólva cseppet sem fog hiányozni, mert több a negativ mint a (-ha van egyáltalán) pozitiv oldala a VHS rendszernek.
De mivel korábban nem volt más, igy akkor mégis örültünk neki.

R.I.P. - VHS, VCR, BETA, VR2000, .......

smulan

LV
0

Csatlakozás
2010.01.27.
Üzenetek
7
Reakció pontszám
0
:sclerosis: Én még emlékszem arra az idöre is, mikor még csak fekete/fehér tv volt...... 2 csatorna, ..... hétfönként adásszünet,.......többi napokon is kora délután adásszünet..... ( és semmi internet!) :holy_sheep_smiley: :sarcastic:

smulan

LV
0

Csatlakozás
2010.01.27.
Üzenetek
7
Reakció pontszám
0
A második videón szakadtam! :) :haha: Eszembe jutott amikor volt egy Videoton hat csatornás szí­nes tv, nem távirányí­tós és a videót rákötöttük és azon keresztül néztük a tv-t, 60 csatorna, távkapcsoló... hű de menők vagyunk, gondoltuk.... :)

:sclerosis: Én még emlékszem arra az idöre is, mikor még csak fekete/fehér tv volt...... 2 csatorna, ..... hétfönként adásszünet,.......többi napokon is kora délután adásszünet..... ( és semmi internet!) :holy_sheep_smiley: :sarcastic:

Orpheus

Admin
Tag
LV
1

Csatlakozás
2007.04.02.
Üzenetek
1,331
Reakció pontszám
244
Díjak
2
Kor
47
VHS-en azért megmaradtak a felvételek, jó a minőség az közel sem azonos, de nem járt vele úgy az ember hogy pár év után berak egy másolt dvd-t és hopp, nincs rajta semmi...volt nincs a film. :pardon:

Top Alul