LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,311
207
63
Díjak
2
47
hhw.hu
A Windows 10 megjelenését követő napokban nagy port kevert a régi képnézegető szelektálása a társítások közül is. Viszont a Microsoft a Windows 10-ből még nem távolította el az alkalmazást, csak eltakarta (háttérbe szorította), úgy, hogy alapvetően egy átlagfelhasználó pár kattintással és módosítások nélkül ne tudjon hozzáférni.

lQfhv1Y.jpg

Került hozzánk két regisztrációs fájl, mellyel képesek vagyunk PNG és JPG képekhez (kiterjesztésekhez) társítani, azaz bekapcsolni a régi képnézegetőt.
A feladatunk roppant egyszerű.
1. Lépés:
A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció to view URLs content!
a becsomagolt fájl, majd bontsuk ki egy tetszőleges helyre.
2. Lépés: Futtassuk mind a kettőt. A bejegyzésszerkesztő meg fogja kérdezni, hogy szeretnénk-e a fájlal módosítani a bejegyzéseket. Kattintsunk az „Igen” lehetőségre.
H3NaiHl.jpg

Ezzel sikeresen módosítottuk a bejegyzést. Beállíthatod alapértelmezett társításként is, illetve a jobb klikkes menüből a társításoknál is eléred a bejegyzés hozzáadását követően.
1yDmkqr.jpg

*Fontos: A regisztrációs adatbázis módosítása történik a reg fájl futtatásakor. Külsős weboldalaktól származó, hasonló jellegű regisztrációs fájlért felelősséget nem vállalunk!
*Kiemelten fontos: A regisztrációs fájl tartalmát megnézheted, de ne módosítsd, mert beláthatatlan következményei lehetnek!
 
  • Köszönöm!
Reakciók: stalker10
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!