Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nah most hogy lassan 2 napja csak ezt tolom kijelentem hogy ez a játék nagyon nagyon állat... Teli van poénokkal, változatos... a játék vége felé átmegy szinte IG-ba (Imperium Galaktika)...
A kis egysejtűd!inch: Amúgy most drágábban láttam mint a GTAIV-et...azért ez nem semmi...mondjuk azt nem tudom, hogy majd a PC-s GTAIV majd mennyi lesz...!
végre egy olyan játék amit vártam és nem csalódtam benne... végigjátszások száma meg... ááááá igaz eddigi fajaim mind húsevők voltak... nem beszélve arról hogy milyen agresszívek..
Na én is most játszom vele, a grafika meglepően jó, néha van csak a karakter szája a kezében, de amúgy kevés a bug, a zene eléggé Sims2.-re hajaz, de a játékélmény elég jó, most a törzsi szinten vagyok, csak húst eszem és támadok megállás nélkül, tényleg nem rossz a játék, de még szoknom kell!
Tudok adni egy datás feltöltést, én USD-be betettem, elmentem dolgokat intézni és 4óra alatt lent volt a teljes játék, szerintem eléggé megéri, főleg, hogy nekem 100%magyar az egész...
Az első letöltés nem működött, (mert írtam fenntebb, hogy letöltöttem), úgyhogy torrent-el megérné próbálkozni, vagy hagyjam a fenébe, mert lassú? Vagy akkor ide tudnád adni a datásat, mert a rapidos az nekem sz@r.
no leszdetem én is. vicces gamma. cska leragadtam már még elég kis szintü vok és amikor rap csatázok uj lény ált lenyomnak és nem találok ksiebb fajokat