Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Az 1-et azt én is nagyon szerettem! Az egyik kedvenceim között van! A hangulat nagyon odavág...remélem a 2 is vmi ilyyesmi lesz! Jah és a zene...azt kibaszottul eltalálták!
Hmm majd meglátjuk! A történettől függ szerintem majd...mivel grafikailag mindkettő nagyon jó, szóval a játékélményen múlik majd, hogy melyik lesz jobb...legalábbis az én véleményem szerint!:sly:
Isten király volt az első rész, nagyon jó hangulat, irányítás kicsit nehézkes, de minden más kárpótolt.
Remélem a 2-dik rész is legalább annire jó lesz!
Oh, nagyon várós! Mióta lehet pletykákat hallani arról, hogy készül a második rész, tűkön ülök. Az első részt csak 6-szor, de lehet, hogy 7-szer játszottam végig. Szinte megunhatatlan. A zenjét meg MP3-on hordtam magammal
Először is szerintem kuva jó lett, nem tom h milyen hosszú de remélem az lesz, msot különben a 13 fejezetnél tartottam.
A grafika, a játékélmény, egyszerűen pont jó Nekem a legelején a hóban mászkálás kocsikázás tetszett a legjobban
Basszus ezek szerint most fejeztem be a játékot nagyon rossz így rövid eléggé a game.
Vki nem tud a dlc-ről, mikor jönnek meg h milyenek lesznek? mert hallottam h lesznek